Vinnermuligheter på slotsmaskiner

Når man spiller på slotsmaskiner er det selvsagt hovedsakelig tilfeldighetene som rår – mye handler om å ha skikkelig flaks. Likevel er det noen ting du kan gjøre for å påvirke vinnersjansene dine, og her får du noen tips:

  • Spill mye! Jo mer du spiller, desto større vinnersjanser har du, selvsagt fordi et stort antall spins – statistisk sett – vil gjøre at sjansene er bedre for hvert spinn.
  • Sørg for at du får så mange gratisspinn som mulig! Da vil du kunne spille flere omganger, uten at du må legge mer penger i potten. Og som punktet ovenfor: Jo mer du spiller, desto større vinnersjanser har du.
  • Spill på slotsmaskiner med få hjul! Jo færre hjul, desto færre mulige kombinasjoner finnes det. På maskiner med mange hjul, er vinneroddsene lavere, ettersom det er mange flere mulige kombinasjoner som må klaffe for at du skal vinne.

Når dette er sagt, er det en viktig hovedregel som gjelder: Hold deg til budsjettet ditt! Bestem deg på forhånd for hvor mye du er villig til å spille for, og hold deg til det! Hvis du overskrider beløpet, bør du stoppe – og heller gå videre til en annen maskin der du kan få gratisspinn.