The Wish Master

Temaet er basert på det kjente eventyret om den magiske lampen. Eventyret om Ali Baba og de førti røverne har også inspirert spillutviklerne. Spillet foregår i en hule med skatter, og den magiske lampen spiller en viktig rolle. Dette er spilleautomaten The Wish Master, som ble lansert i juni 2014, og er laget av det svenske selskapet Net Entertainment. Automaten har fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer. Man kan vinne inntil 900 000 mynter. Automaten har fantastisk grafikk og mange spesialinnslag.

Når det dukker opp spredte symboler på hjulene, dukker lampeånden opp og oppfyller ønsker. Ånden kan forvandle symboler til jokere og multiplikatorer. Jokersymbolene kan utvide seg og gi veldig store vinnersjanser. De ulike bonusene forblir aktive i et visst antall spinn – dette får man opplyst mens man spiller – og man kan ha hele tre aktive bonuser i spill samtidig. Dersom man har flere aktive bonuser, kan man vinne store gevinster.

Grafikken i The Wish Master er virkelig utmerket, og man legger merke til mange morsomme detaljer. Net Entertainment er kjent for å lage gode automater, og dette er nok et eksempel på det. Man kan ikke vinne gratisspinn i dette spillet, men det er mange bonusinnslag i hovedspillet. Lydeffektene er svært gode, og passer til temaet. Symbolene animeres når man vinner.

The Wish Master finnes også på mobilkasino. Dermed kan man spille spillet overalt, når man har lyst. Spillet er like morsomt på en liten skjerm som på en stor skjerm, og man kan spille både med ekte penger og med lekepenger. Når man spiller med lekepenger, kan man ikke vinne ekte penger, men man risikerer heller ikke å tape noe. Derfor er gratisspill perfekt når man vil kose seg med spill.