Spilleautomater på nettet

Spilleautomater er de mest spilte spillene på nettet. Det finnes mange varianter av spilleautomater. Den enkleste varianten er fruktmaskiner. Disse spillene er kopier av spilleautomater som pleide å stå i mange butikker og kjøpesentre. Fruktmaskinene pleier å ha mange ulike fruktsymboler, bjeller og 7-tall, og de pleier å være relativt enkle og ukompliserte.

Klassiske spilleautomater er også kopier av spilleautomater som pleide å stå i butikkene. Disse spillene har blitt moderniserte og tilpasset nettspilling, til stor glede for alle som likte de gamle automatene. Klassiske spilleautomater er også ganske enkle spill, som ikke pleier å ha ekstrainnslag eller bonusspill.

Videoautomater er langt mer avanserte. Mange av disse spillene er laget spesielt for nettet, og de kan være veldig innholdsrike. De har ekstrainnslag, bonusspill og animasjoner. Noen av videoautomatene har også 3D-grafikk.

Spilleautomater finnes i utallige varianter, og det lanseres nye spill nesten hver måned. Mange spillutviklere konkurrerer om å lage spill, derfor blir automatene både bedre og flere for hvert år som går. Det aller beste, er at de gamle og de nye automatene lever sammen på nettet, slik at spillutvalget blir større og større. I et landbasert kasino er det bare plass til et par dusin automater, men på nettet er det ubegrenset med plass, derfor har spillerne hundrevis av automater å velge blant.