Slik fungerer de ulike typene spilleautomater

Slots, eller spilleautomater som de fleste kaller det, er spill som har blitt svært populært på nettet i det siste. Selv om nettvariantene kun har blitt stort de siste årene, er spilleautomatene slett ikke noe nytt på det norske markedet. De minner veldig om de gamle analoge automatene som man før i tiden fant på butikkene, og mange får derfor en litt nostalgisk følelse.

Klassiske spilleautomater

Den klassiske spilleautomaten har tre hjul og en gevinstlinje og er enkel å lære for alle. Den er visuelt klar og enkel å skjønne seg på, som gjør den underholdene å spille både for nybegynnere og erfarne. Om du drømmer om en tur til Las Vegas, er de gode gamle spilleautomatene er genial oppvarming, for de møter du mange av over dammen.

Jackpot-automater med store gevinster

Noen av spillene er bygget opp med jackpoter og du kan satse på allerede vunnet gevinst slik at premieutbetalingen øker i takt. Andre spille er rene enarmede banditter. Noe av det mest populære nå finner du på moderne Videoslots, der du kan spille på videoautomater med opptil fem hjul, og muligheter for bonusspill og flere symboler med ulike betydninger som kan gi deg en større gevinst.

Fruktmaskiner – en gammel kjenning

En annen type spillemaskiner er fruktmaskiner, og da mener vi ikke som i spiselige bananer og epler, men maskiner med fruktsymboler. De ulike fruktene representerer ulike pengebeløp man kan vinne, og det krever mer av spilleren. Det medfølger også en pengestige der spilleren må gjette om de neste gang vil treffe høyere eller lavere enn sist, og man får tilgang til flere bonusbrett tilfeldige steder i spillingen.

Likt for alle slotmaskiner er at det er enkel underholdning som kan føre til store gevinster. Det er også noe som er perfekt å spille mens man er på farten, da hvert spill ikke nødvendigvis tar så lang tid. Nå har også de fleste aktører veldig gode mobilsider