Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams er oppfølgeren til spilleautomaten Mega Fortune, og mange av elementene i spillet er de samme som i originalen. I Mega Fortune handlet alt om luksusgjenstander som klokker, designervesker, edelsteiner og andre kostbarheter, og mange av disse symbolene går også igjen i det nye spillet. Grafikken er selvsagt forbedret, men symbolene viser fortsatt luksusgjenstandene man kan kjøpe seg dersom man skulle være heldig nok til å vinne jackpotten.

Spillet er laget av det svenske selskapet Net Entertainment. Mega Fortune Dremas har fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer. Spillet inneholder jokersymboler, gjenspinn, gratisspinn med multiplikatorer og et jackpotspill der man kan spille om tre ulike jackpotter. Som i originalspillet er de tre progressive jackpottene av ulik størrelse. Den minste jackpotten betales ut relativt ofte, mens den største betales ut ganske sjelden.

Mega Fortune Dreams ble lansert i 2014, men kommer nok til å bli en sterk konkurrent til originalspillet. Progressive jackpotter lokker alltid til seg mange spillere, for alle vil jo gjerne vinne stort. Bonusspillet er det samme som i originalsloten. Det består av et tredelt hjul. Hver del av hjulet spinner uavhengig. Først spinner det ytterste hjulet. Der kan man vinne enten en pengegevinst, den minste jackpoten, eller man kan vinne adgang til neste hjul. Der kan man spille om den mellomstore jackpoten, eller man kan vinne pengepremier eller adgang til det innerste hjulet. Dersom man kommer til det innerste hjulet, har man sjansen til å vinne den største jackpotten.